Wat vind ik het fijn om te schilderen. Alleen, maar vooral ook samen. Ik houd van de sfeer van samen mooie dingen maken. Ik  heb de kracht van beeld echt ontdekt, zeker ook in coaching. 

Samen met Kees Oosting, KeesArt, ben ik initiatiefnemer van het Boosting Art Work  in Ede. We bieden creatieve workshops voor scholieren, studenten en werkenden tussen de, zeg, 16 en 26 jaar, op vrijdagmiddagen bij Cultura. Vrijwillig. Gewoon omdat het leuk is om je expressief te uiten, in gezelschap van leuke, andere jongeren.

  • Tekenen en schilderen is echt iets voor jou als je vindt dat je veel werkt/leert/studeert of als je juist even vastloopt op school, in studie of werk. Creativiteit is de motor om te ontspannen en/of in beweging te komen. 
  • Je kunt ook individueel of met een groepje workshops bij me volgen. App me en we maken een afspraak en spreken de mogelijkheden door. 
  • Wil je kunst van me kopen? Dat kan. Binnenkort plaats ik mijn schilderijen hier. Ik werk ook in opdracht.  

Foto: Esther Meijer