JANNIE OOSTING Therapeut, kunstenaar en coach

Jannie Oosting is communicatie- en begeleidingskundige en beeldend therapeut. Als beeldend therapeut werkt ze voor psychologenpraktijken en als zelfstandige in haar praktijk in Ede.

Bij Jannie kun je terecht als je wat uit te zoeken hebt. Ze helpt je je gedachten te ordenen en je gevoelens te ervaren. Zodat wat je denktvoeltdoet en wilt met elkaar in lijn komen. Ze kan goed luisteren en observeren en biedt je handvatten om weer verder te kunnen. Daarmee zit ze vaak ‘spot on’. Ze heeft de tijd en geeft jou de ruimte. Met een beetje ‘lief’, een beetje ‘lef’, een beetje plezier en een intern kompas van wat goed is en wat niet. Ze is betrokken en heeft aandacht voor je, en tegelijk is ze nuchter en denkt in oplossingen.

denken, voelen
& Doen in lijn


Een bescheiden multitalent, waarmee je een goed gesprek kunt hebben en die altijd wel ideeën heeft hoe het verder kan. Bij wie je de mogelijkheid krijgt om te ervaren wat je innerlijk beroert en beweegt. Jannie is geïnteresseerd, rustig, eerlijk, zorgzaam en gezellig. Schilderen en keramiek hebben haar interesse en ze staat open voor andere materialen en technieken. Bijvoorbeeld met papier, textiel, vilt en speksteen.

Jannie werkte aan de hbo-opleidingen Communication & Multimedia Design, Pedagogiek en Social Work en begeleidde honderden studenten uit vele culturen in de eindfase van hun studie. Haar hart ligt bij het werken met (jong-)volwassenen. Haar motto: “Ontdek je kwaliteiten en werk/studeer/leef met plezier!”

Rosa

"

cliënte

ROSA

Jannie straalt ontwapening uit. De zachtheid die ik zie vind ik enorm krachtig.

 

APP OF MAIL MIJ. LATEN WE KENNISMAKEN.