Supervisor (studie)coach

In supervisie en coaching staan goede gesprekken voorop. We werken naar jouw doelen toe, methodisch en gestructureerd. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, jouw verhaal en reflectie. En als jij dat wilt ook voor werken met beeld of muziek.

Supervisor en (studie-)coach

Supervisie is fijn als je veel met mensen werkt, bijvoorbeeld in de zorg. Je leert van je werkervaringen op een methodische manier, bewust en doelgericht. Jij zit aan het roer: jij bepaalt wat je bespreekt uit de praktijk. Je experimenteert met nieuwe manieren van communiceren en werken. We maken gebruik van de kracht van reflectie, spellen en beeld. Dat levert zelfkennis, zelfvertrouwen en werkplezier op. Supervisie beslaat 10 tot 15 gesprekken van een uur.

 

Coaching is lekker doelgericht. Jij bepaalt je doelen en dat motiveert. Ik stel je vragen en jij merkt wat je denkt, voelt, wat je wilt (of juist niet) en wat de eerstvolgende acties zijn die je uit wilt zetten. Doordat je actief nadenkt (reflecteert), ontdek je wat je wilt doen. Je krijgt meer zelfvertrouwen en kunt je studie of werk weer goed aan. Coachingstrajecten bestaan uit 5 gesprekken (of 10, of max. 15).

 

Studiecoaching Omdat ik veel met studenten heb gewerkt, kan ik je goed helpen tijdens je studie. Bijvoorbeeld bij het verlagen van de prestatiedruk en studiestress. Of als je steeds uitstelt, niet goed kunt structureren en plannen en/of je niet gemotiveerd voelt. Of bij het schrijven van je scriptie. We gebruiken de timemanagementmethode van David Allen, Getting things done. Klinkt goed, toch?!

 

Ik werk volgens de gedragscode van de LVSC en ben geregistreerd supervisor.

 

APP OF MAIL MIJ. LATEN WE KENNISMAKEN.